Ravigot Sos Tarifi
1. Adım
Domatesi, maydanozu, dereotunu, turşu ve kapariyi küçük küçük doğrayalım.Daha sonra bir kap içerisinde hardal ve sıvı yağını kabarana kadar çırpalım.
Çırpma esnasında yağı yavaş yavaş dökelim ve çırpmaya devam edelim.
Kıvam alan sosa doğradığımız malzemeleri ekleyelim.
Baharatlarını atalım ve karıştıralım.
Sosumuz hazır, servis edebilirsiniz.
10 kişilik
15 dk
0 dk
Malzemeler
Hardal
10 Gr
Sirke
5 Gr
Sıvı Yağ
100 Gr
Maydanoz
1 Tutam
Dereotu
1 Tutam
Kornişon Turşu
1 Adet
Kapari
8 Adet
Tuz
5 Gr
Karabiber
3 Gr
Domates
Yarım