Mezeler ve Atıştırmalıklar

Ravigot Sos Tarifi

1. Adım

Domatesi, maydanozu, dereotunu, turşu ve kapariyi küçük küçük doğrayalım.
Daha sonra bir kap içerisinde hardal ve sıvı yağını kabarana kadar çırpalım.
Çırpma esnasında yağı yavaş yavaş dökelim ve çırpmaya devam edelim.
Kıvam alan sosa doğradığımız malzemeleri ekleyelim.
Baharatlarını atalım ve karıştıralım.
Sosumuz hazır, servis edebilirsiniz.
10 kişilik
15 dk
0 dk

Malzemeler

Hardal 10 Gr
Sirke 5 Gr
Sıvı Yağ 100 Gr
Maydanoz 1 Tutam
Dereotu 1 Tutam
Kornişon Turşu 1 Adet
Kapari 8 Adet
Tuz 5 Gr
Karabiber 3 Gr
Domates Yarım

Mezeler ve Atıştırmalıklar