Havuç Tarator

Havuç Tarator

Hazırlanışı (3 kişilik)

  • 1. Adım

    Havuçları güzelce yıkayalım, kabuklarını soyalım ve rendeleyelim.

  • 2. Adım

    Bir tava içerisine sıvı yağını alalım.
    Sarımsakları küçük küçük doğrayarak ekleyelim ve sarımsağın kokusu çıkana kadar kavuralım.
    Kavurduktan sonra rendelediğimiz havuçları da ekleyelim. Havuçlar yumuşayıncaya kadar kavuralım.
    Yumuşadıktan sonra ocaktan alalım ve soğumaya bırakalım.

  • 3. Adım

    Ayrı bir kasede yoğurdu ve tuzu güzelce çırpalım.
    Soğuyan havuçları yoğurdun içerisine ekleyelim ve karıştıralım.
    Havuç tarator servise hazır.

  • 4. Adım

    Afiyet olsun.

Paylaş
Daha önce yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Mezeler ve Atıştırmalıklar

Bu tarife not ekleyin
Your Cart (3)