Pancar Çorbası

Pancar Çorbası

Hazırlanışı (6 kişilik)

  • 1. Adım

    Pancar, havuç, patates ve soğanın kabuklarını soyalım.
    Kabuklarını soyduğumuz sebzeleri küçük küçük doğrayalım.
    Düdüklü tencereye sıvı yağını, soğanı ve sarımsağı koyup pembeleşinceye kadar kavuralım.
    Daha sonra doğradığımız sebzeleri içerisine ilave edip 3 - 4 dakika daha kavuralım.
    Daha sonra tuzunu ve suyunu da ilave edip kapağını kapatıp pişirelim.
    İsterseniz taneli isterseniz blenderdan geçirip pürüzsüz bir çorba elde edebilirsiniz.

  • 2. Adım

    Afiyet olsun.

Paylaş
Daha önce yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Çorbalar, Güveçler ve Meksika

Bu tarife not ekleyin
Your Cart (3)