Hazırlanışı (6 kişilik)
-
1. Adım
Lahanayı yıkayalım ve ince ince doğrayalım.
Brokoliyi yıkayalım ve çiçek çiçek ayıralım.
Brokoli ve lahanayı 8 bardak su olan tencere içerisine koyalım ve tuzda ekleyip haşlayalım.
Haşlandıktan sonra sebzelerinden 1 kepçe kadar ayıralım ve ardından süzelim.
Süzdüğümüz brokoli ve lahanayı robottan geçirelim ve püre haline getirelim.
Ayrı bir yerde kremayı çırpalım.
Püre haline getirdiğimiz lahana ve brokoliyi tencerede bir taşım olacak şekilde kaynatalım.
Çırptığımız kremayı da içerisine ilave edip karıştıralım ve ardından ocaktan alalım.
Servis esnasında kenara ayırdığımız sebzelerden kaselerin üzerine koyalım. -
2. Adım
Afiyet olsun.