Izgara Tavuk Göğüsü

Izgara Tavuk Göğüsü

Hazırlanışı (1 kişilik)

  • 1. Adım

    Tavuğu bir kap içerisine alalım ve zeytinyağını dökelim.
    Ardından yoğurt, salça, kimyon ve köriyi ilave edelim ve karıştıralım.
    Yarım saat buzdolabında dinlendirelim.
    Daha sonra tavayı ısıtalım.
    Isınan tavaya tavuğu koyup yüksek ateşte bir iki dakika pişirelim.
    Daha sonra ocağın altını kısıp kısık ateşte pişirmeye devam edelim.
    Önlü arkalı kızardıktan sonra servis edebilirisniz.

  • 2. Adım

    Afiyet olsun.

Paylaş
Daha önce yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Et ve Kümes Hayvanları

Bu tarife not ekleyin
Your Cart (3)