Fırında Tavuk Kanat

Fırında Tavuk Kanat

Hazırlanışı (4 kişilik)

  • 1. Adım

    Kanatları güzelce yıkayalım ve suyunu süzelim. Bıçak ile üzerlerine birer ikişer çizik atalım.
    Bir kabın içerisine tavuk kanatları, baharatları, salçayı ve sarımsağı ezip ekleyelim.
    Güzelce karıştıralım.
    (Eğer vaktiniz varsa sos içerisinde bir iki saat buzdolabında dinlendirelim.)

  • 2. Adım

    Fırın Tepsisine yağlı kağıt serelim.
    Kanatları yan yan üzerine yerleştirelim.
    Önceden ısıtmış olduğumuz 200 derecelik fırında tavuklar kızarana kadar pişirelim.
    Sıcak olarak servis edebilirsiniz.

  • 3. Adım

    Afiyet Olsun.

Paylaş
Daha önce yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Et ve Kümes Hayvanları

Bu tarife not ekleyin
Your Cart (3)