Tatlı Tarifleri

Vişne Marmelatlı Dondurma

1. Adım

Margarini oda sıcaklığında bekletelim.
Tüm malzemeleri margarin de dahil bir yoğurma kabı içerisine alıp yoğuralım.
Ceviz büyüklüğünde bezeler alıp elimizle yoğuralım.
Ortasına kapak veya kapak benzeri bir malzeme ile bastıralım.
Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizelim.
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirelim.
Piştikten sonra kurabiyelerin üzerine pudra şekeri serpeli.
Ortasına yani çukur olan kısmına marmelatımızı koyalım.
10 kişilik
10 dk
30 dk

Malzemeler

Margarin 1 Paket
Pudra Şekeri 1 Su Bardağı
Nişasta 1 Su Bardağı
Kabartma Tozu Yarım Paket
Un Aldığı Kadar

Tatlı Tarifleri