Yaban Mersinli Limonata

Yaban Mersinli Limonata

Hazırlanışı (4 kişilik)

  • 1. Adım

    Limon ve portakalı 6 saat kadar derin dondurucuda bekletelim.
    Daha sonra buzluktan çıkartıp kabuklarıyla beraber dilimleyip blenderdan geçirelim.
    Ilık su içerisinde balı eritelim.
    Blendardan geçirdiğimiz karışımın içerisine ekleyelim.
    Yarım saat dinlendirelim.
    Daha sonra bu karışımı süzelim.
    Süzdüğümüz kısmın içerisine yaban mersinlerini ve soğuk suyu ekleyelim.
    2 saat kadar dinlendirip servis edebilirsiniz.

  • 2. Adım

    Afiyet olsun.

Paylaş
Daha önce yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

İçecekler

Bu tarife not ekleyin
Your Cart (3)