Elmalı Ve Armutlu Komposto

Elmalı Ve Armutlu Komposto

Hazırlanışı (6 kişilik)

  • 1. Adım

    Meyvelerin kabuklarını soyalım ve çekirdeklerini çıkartalım.
    Meyvelerin çekirdeklerini küçük bir tülbent içerisine koyup ağzını bağlayalım.
    Çekirdeklerini çıkarttığımız meyveleri küp küp doğrayalım.
    Suyu, şekeri ve tülbente sardığımız çekirdekleri tencereye koyup üzerine suyu ekleyip kaynaması için bekleyelim.
    15 - 20 dakika kaynadıktan sonra doğradığımız meyveleri koyalım.
    10 dakika kadar daha kaynatıp yani meyveler yumuşadıktan sonra ocağın altını kapatıp soğumasını bekleyip servis edebilirsiniz.

  • 2. Adım

    Afiyet olsun.

Paylaş
Daha önce yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

İçecekler

Bu tarife not ekleyin
Your Cart (3)