Yaban Mersinli Limonata
1. Adım
Limon ve portakalı 6 saat kadar derin dondurucuda bekletelim.Daha sonra buzluktan çıkartıp kabuklarıyla beraber dilimleyip blenderdan geçirelim.
Ilık su içerisinde balı eritelim.
Blendardan geçirdiğimiz karışımın içerisine ekleyelim.
Yarım saat dinlendirelim.
Daha sonra bu karışımı süzelim.
Süzdüğümüz kısmın içerisine yaban mersinlerini ve soğuk suyu ekleyelim.
2 saat kadar dinlendirip servis edebilirsiniz.
4 kişilik
20 dk
0 dk
Malzemeler
Limon
2 Adet
Portakal
1 Adet
Bal
4 Yemek Kaşığı
Yaban Mersini
1 Su Bardağı
Su (Ilık)
1 Su Bardağı
Su (Soğuk)
10 Su Bardağı