Baharatlı Armut Suyu
1. Adım
Şurup malzemelerinden şekeri, suyu, karanfili ve biberiye yapraklarını küçük bir tencereye alalım ve kaynatalım.Kaynamaya başladıktan sonra ocaktan alıp kaynaması için bekleyelim.
Armutu yıkayalım kabuklarını soyup küp küp doğrayalım.
Armutları, limon suyunu ve taze biberiyeyi blenderdan geçirelim.
Elde ettiğimiz pürenin içerisine şerbeti ve sodayı ilave edip karıştıralım.
Servis edebilirsiniz.
4 kişilik
20 dk
15 dk
Şurup Malzemeleri
Şeker
Yarım Su Bardağı
Su
Yarım Su Bardağı
Biberiye
3 Dal Taze
Soda
1 Su Bardağı
Karanfil
25 Gr
Püre Malzemeleri
Armut
2 Adet
Limonun Suyu
Yarım Adet
Taze Biberiye
1 Tatlı Kaşığı