İçecekler

Baharatlı Armut Suyu

1. Adım

Şurup malzemelerinden şekeri, suyu, karanfili ve biberiye yapraklarını küçük bir tencereye alalım ve kaynatalım.
Kaynamaya başladıktan sonra ocaktan alıp kaynaması için bekleyelim.
Armutu yıkayalım kabuklarını soyup küp küp doğrayalım.
Armutları, limon suyunu ve taze biberiyeyi blenderdan geçirelim.
Elde ettiğimiz pürenin içerisine şerbeti ve sodayı ilave edip karıştıralım.
Servis edebilirsiniz.
4 kişilik
20 dk
15 dk

Şurup Malzemeleri

Şeker Yarım Su Bardağı
Su Yarım Su Bardağı
Biberiye 3 Dal Taze
Soda 1 Su Bardağı
Karanfil 25 Gr

Püre Malzemeleri

Armut 2 Adet
Limonun Suyu Yarım Adet
Taze Biberiye 1 Tatlı Kaşığı

İçecekler