Karidesli Kuşkonmaz Salatası

Karidesli Kuşkonmaz Salatası

Hazırlanışı (4 kişilik)

  • 1. Adım

    Kuşkonmazları temizleyelim ve soyalım bir parmak uzunluğunda doğrayalım.
    Soğanı küp küp doğrayalım.
    Bir kap içerisinde yağı, limon suyunu, soğanı, hardalı, şekeri ve tuzu koyup karıştıralım.
    Başka bir kap içerisinde buzlu suyu hazırlayalım.
    Tencere içerisinde suyu kaynatalım.
    Kaynayan su içerisinde kuşkonmazları haşlayalım ve ardından hemen buzlu suya koyalım.
    Karidesleri de aynı şekilde yapalım.
    Daha sonra karideslerin ve kuşkonmazların suyunu süzelim.
    Derin bir kap içerisine kuşkonmazları, karidesleri, hazırlamış olduğumuz sos karışımını ekleyip güzelce karıştıralım.
    Servise hazır.

  • 2. Adım

    Afiyet olsun.

Paylaş
Daha önce yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Salatalar

Bu tarife not ekleyin
Your Cart (3)