Urfa Kebap
1. Adım
Dana döşten ve kuzudan elde ettiğimiz kıymayı iki defa çektirelim.Soğanı ve sarımsağı rendeleyelim.
Bir kap içerisine kıymayı ve rendelediğimiz soğanı, sarımsağı, salçayı ve baharatları ekleyip 10 - 15 dakika yoğuralım.
Yoğurma işlemimiz bittikten sonra şişleri dizelim.
Bu şekilde 40 - 45 dakika buzdolabında dinlendirelim.
3 kişilik
20 dk
20 dk
Malzemeler
Kıyma (Dana Döş ve Kuzu Karışık)
400 Gr
Sarımsak
2 Diş
Kuyruk Yağı
50 Gr
Salça
1 Tatlı Kaşığı
Kırmızı Toz Biber
1 Çay Kaşığı
Soğan
1 Adet
Pul Biber
1 Çay Kaşığı
Tuz
1 Çay Kaşığı