Fırında Levrek
1. Adım
Levreği güzelce temizleyelim ve her iki tarafına da ikişer tane derin çizikler atalım.Bir kap içerisinde sarımsağı rendeleyelim.
Kırmızı toz biber, tuzu, yarım limon suyunu ve sıvıyağı karıştıralım.
Bu karışımı levreğin her yerine özellikle de kestiğimiz yerlere iyice yedirelim.
Pişirmek için tavaya çok az bir sıvıyağ koyalım.
Her iki tarafını da kızartana kadar pişirelim.
Sıcak olarak servis edebilirsiniz.
2 kişilik
5 dk
35 dk
Malzemeler
Levrek
1 Adet
Sarımsak
1 Diş
Kırmızı Toz Biber
Yarım Çay Kaşığı
Tuz
1 Tatlı Kaşığı
Limon
Yarım Adet
Sıvı Yağ
4 Yemek Kaşığı